Jan van Brusselband

tent

Alle instrumenten en stekkers uit de flightcase en gaan! Naadloos past Jan van Brusselband in de bruisende traditie van Nederlandstalige festival bands die er van de eerste tot de laatste minuut tegenaan knallen. Met hun scheurende gitaren en frisse folkklanken van tin-whistle en accordeon geven de mannen van Jan van Brusselband alles en barst de tent uit zijn voegen. Goei folk is altijd welkom in de feesttent!

Play Video
Play Video
Play Video

kroeg

Het dampt, het bruist, het stampt, het suist met ‘Goei folk’ in de kroeg. Bij een akoestisch optreden van Jan van Brusselband geniet je met je vrienden van muziek zoals muziek bedoeld is: eerlijk, puur en met hart en ziel. Laat de folk en glazen klinken want in de kroeg voelt de band zich thuis. En smaakt het jou naar meer? Schenk maar in, zet ‘m hier maar neer, want na het optreden drinken de mannen graag een pintje mee!

Play Video
Play Video
Play Video

tape

In een bliksembezoek van twintig minuten brengt Jan van Brusselband het publiek al snel richting het kookpunt. Hoewel de band het ‘Theezakje’ al vijfentwintig jaar kwijt is, blijven ze zoeken. Als de temperatuur verder oploopt, maakt de dampende menigte massaal poortjes om twee emmertjes water te halen. Na het zien van zoveel kameraadschap mag de tap vol open en verklaren de zangers het volk de liefde als ‘Ik hou van u’ door de speakers schalt. En wat gaan we doen met de ‘Dronken zeeman’? De mannen geven zelf het antwoord. Dus hé, ho, hoog die glazen voor ‘Goei folk’ met Jan van Brusselband.

Play Video
Play Video
Play Video
CHAT MET JAN
ROEPT U MAAR!
Hé 'Goei folk' zeg 't maar!